barnuthyrning

– Vill du hyra en unge en vecka? Billigt?

En gammal kursare berättar med glimten i ögat om skillnaderna mellan jobbkaoset och hemkaoset.

En gång i tiden drömde jag också om fru, barn och hus på landet samtidigt som jag skulle göra karriär. Men det blev inte så och drömmen finns inte kvar.

Jag tror egentligen inte att det är för sent för mig eller att det inte är möjligt. Jag tror helt enkelt att drömmen inte var min.

2 svar på “barnuthyrning

  1. Jag hade inte tänkt mig barn. Jag hade inte tänkt mig giftermål. Ett hus hade jag tänkt mig och givetvis hästar. Nu är jag en frånskild-delad-vårdnad-om-tvåbarnsmor med ett hus och hästar. Halvt om halvt rätt kanske? Jag vet inte vad som hände riktigt, men barn ångrar jag inte.

  2. Oavsett vad du hade tänkt dig bless så tycker jag att det låter som betydligt mer än bara halvt rätt för dig.

Kommentarer är stängda.