ett nytt projekt

Jag leker med ett nytt projekt. Som komplement till bloggen tänker jag skriva några sammanfattande, mer permanenta texter kring olika teman som jag publicerar under Pages. Första temat är kärlek.

2 svar på “ett nytt projekt

  1. Jag började läsa din blogg någon gång i mitten av juni. Trodde att du hade slutat skriva ett tag när du gjorde ett så långt uppehåll i somras. Fastnade nog för din blogg mycket för att du brottas med liknande problem som jag, fastän du lever i en helt annan situation och på många sätt är väldigt olik mig i din personlighet.
    Så bra det du skriver i Kärlekens språk, men det gör mig sorgsen eftersom det är så svårt. Min pojkvän klarar inte av när jag är ärlig, men att leva ett sant liv är det viktigaste jag strävar emot. Jag får väl ta det lite i taget.

  2. Det gläder mig att du funnit något som intresserar på min blogg. Jag uppskattar att du berättar! Känn dig varmt välkommen!

    Jag delar din strävan efter att vara sann. Jag tror också att det är viktigt och jag förstår att det finns en sorg i att din pojkvän har svårt att hantera det. Att ta små steg och ge honom tid är nog vad jag också skulle ha prövat.

Kommentarer är stängda.