mellan hägg och syren

Så är den här. Den svåraste tiden på året. Den mellan hägg och syren.

Jag sover tio timmar per natt och vaknar trött och matt. Efter två veckor hänger rethostan fortfarande kvar. Jag sörjer stilla, utan att veta vad.

Men nu när häggen blommar dröjer det inte länge. Snart är våren äntligen över.

3 svar på “mellan hägg och syren

  1. Det är de där eländiga pollen:en. De är inte nådiga. Och jag antar att det hjälper med clarityn, men det gör dig säkert också sömningare. Jag har hört att det kan vara som att välja mellan pest och kolera för vissa. Härda ut, det låter lite trist. Men jag antar att det inte är så mycket mer att göra.

    Tänker på dig.

  2. bless: Ett gammaltestamentligt visdomsord var oväntat men helt rätt!

    loppispoppis: Jag har prövat Cidron i år som jag tycker ger lika god lindring som Clarityn men med mildare biverkningar. I övrigt är det som du säger bara att härda ut.

    Tack båda för visad omtanke!

Kommentarer är stängda.