the never ending story

Nej då, historien med de tre kvinnor som jag skrev om i lugnet före stormen och rätt och riktigt är inte över. Istället för att komma och prata med mig så kontaktade de min chef. Först blir jag arg. Sedan bara trött. Och frågande. Varför kan de inte prata med mig istället för att terrorisera mina kollegor och nu även min chef? Jag förstår inte.

Igår satt jag i möte med chefen och informerade om alla turer. Nu är det hans tur att bjuda in till samtal. Nu är det hans tur att försöka hjälpa och stötta utan att bryta några regler. Jag hoppas han lyckas bättre än vad jag har gjort.

Ska man gissa att fortsättning följer?

8 svar på “the never ending story

 1. Ojdå. Det kände jag nästan på mig. Banne mig att jag inte förvarnade dig i ditt förra inlägg. Vad är det för dumheter, du har ju inte varit omöjlig med dem? Eller?

  Men du, vad skönt, nu är det han som får ta det härifrån. Antagligen kommer han lyckas bättre. De kommer lyssna mer denna gång, om han håller samma linje som du. De försöker bara hitta en öppning i muren som ser ut som de vill att den ska se ut.

 2. Nej, jag tycker att jag har handlat rätt och riktigt hela vägen: Jag har informerat i god tid och på ett pedagogiskt sätt om vad som gäller, jag var överseende vid första övertrampet men varnade om att det inte får hända igen och jag har inbjudit till dialog och erbjudit hjälp och stöd.

  Jag hoppas att du har rätt och att de nöjer sig med att gå ett steg upp i hierarkin. Vi får se.

 3. Men vad är det för fel på dem?
  Klarar de inte av att följa normala regler som finns på en arbetsplats???
  Ja, skumma typer finns det visst överallt.

 4. Jag har som sagt ingen aning och har svårt att ta reda på det när de inte tar emot mitt erbjudande till samtal. Jag återkommer med rapport om min chef lyckas bättre. Och annars också. =)

 5. Men de finns vissa som trivs med att skapa osämja och intriger! Kvittar hur mycket man räcker ut sin hand eller hur långt man går för att nå ett samförstånd, de VILL INTE rätta till det som ev är fel.

Kommentarer är stängda.