schack och sushi

Det blev 3 – 0 till mig i schack och sushin var helt ok när jag träffade Supergirl för andra gången i verkliga livet. Jag hade trevligt, men jag känner att jag behöver fundera på vad jag egentligen vill med någon jag är förtjust i men som inte vill dejta mig.

2 svar på “schack och sushi

 1. Grattis till Schackvinsten!

  Känner du dig ledsen/besviken för att det inte utvecklats som du kanske hoppades?

  Du vet ju att hon har det mer rörigt nu än annars…

  Varför är det så SVÅRT med förhållande och känslor?
  Varför är det nästan alltid så att när man träffar någon som man tycker om så tycker den inte lika mycket om eller inte alls om, eller tvärtom någon tycker om en, som man själv inte känner samma eller lika starkt för?

  PEST!

 2. Tack för gratulationerna till schackvinsten, Hossan! Jag fick lite hjälp av att det var dagen efter för Supergirl. =)

  Tack också för omtanken! Jag känner mig faktiskt inte så ledsen eller besviken. Jag försöker lyssna på vad hon säger och anpassa mina förhoppningar efter det.

  Det där med att man inte känner lika starkt eller på samma sätt för varandra tycker jag inte spelar någon roll. Det avgörande är viljorna och om man lyckas skapa en relation som båda vill ha.

Kommentarer är stängda.