inget är enkelt

– Före jul fick självförtroendet en rejäl boost. Nu körs det i botten igen.

En av mina före detta studenter berättar med en suck hur annorlunda det är med olika lärare och jag tänker att lärarens uppgift inte är enkel; Att gå studenter till mötes, coacha fram ett gott betyg och skaffa sig enkla poäng genom att vara lyhörd kan stjälpa mer än det hjälper. Tror de att den egna framgången hänger på lärarens insats bekräftar man bara det antagandet.

2 svar på “inget är enkelt

  1. Hej!!

    Spöket är inne och spökar igen även om det var länge sedan sist… fick ett litet infall och hamnade på din blogg, det händer med jämna mellanrum. Ser att det är en stund sedan du skrev något…

    Jag hoppas verkligen att livet bekommer dig väl. Lämnar dig min blogg, ifall du vill läsa, vet ju inte om du vill ha med gamla spöken från en svunnen tid att göra

    Pernilla

  2. Pernilla, jag förstår varför du pratar om spöken från en svunnen tid. Trots att det bara är två år sedan vi först träffades så känns det som en evighet sedan. Jag är idag på många sätt en annan människa och när jag läser din blogg förundras jag över hur mycket som har hänt även i ditt liv. Tack för bloggtipset! Jag kommer att följa dina skriverier. Du är också alltid välkommen hit.

Kommentarer är stängda.