medial insats

Våren 2007 antog RFSUs kongress motioner rörande sexuellt likaberättigande för utövare av BDSM och fetischism. Bland annat ska RFSU verka för borttagande av sadomasochism och fetischism som psykiska sjukdomar i Socialstyrelsens klassifikation. Jag skrev om detta i varannan man psykiskt sjuk och varannan man psykiskt frisk.

Nu verkar det som att RFSU har gjort en medial insats; Sydsvenskan skriver att Socialstyrelsen: Fetischer är sjukt och Dagens medicin rapporterar att RFSU kräver att fetischism slopas i diagnosregistret. I samma vända frågar Sydsvenskan deltagarna på en fetischfest: Hur störd är du? och Expressen avslöjar att Kinky sexliv gör dig lyckligare.

Bra jobbat RFSU!

2 svar på “medial insats

  1. Ps. Kära vän du är ute och cyklar när du gräver i BDSM osv. För ja, de som ägnar sig åt det är inte riktigt friska, i varierande omfattning förståss. De använder sex till annat än vad det var tänkt för. Se bara på våldtäktsmän. Inte fan är det kåthet som styr, de är ju psykiskt sjuka som fan, som kopplar sex med våld, hot, förtryck, osv osv.

    Don´t go there.
    Hitta en kvinna att älska och ha fantastiskt lustfullt, glädjefyllt, spännande sex med, och bry dig inte om det där andra. Det förstör bara.

    Kram Eva

  2. Kära vän, du har totalt missförstått. Att blanda ihop BDSM med psykisk sjukdom och övergrepp vittnar om okunnighet. Jag föreslår att du läser Anna Bäséns bok Pervers och att du lär känna BDSM-utövare. Chansen finns att du kommer att omvärdera din ståndpunkt.

Kommentarer är stängda.