kontaktannons, version 5.0: enligt mallen

Jag hittade kontaktannonser.biz, en sida som ger råd om hur man skriver kontaktannonser på nätet, och prövade att skriva en genom att bara följa deras mall utan att tänka själv. Så här blev det:

Svåråtkomlig och desperat man söker timid och följsam kvinna

… eller inte. =)

Nä, snarare: Klipsk, empatisk och verbal man söker samtalande och nyfiken kvinna för ett nära och långsiktigt förhållande.

Mina passioner: Jag dansar foxtrot till storbandsjazz med närvaro och intensitet, klättrar på klättervägg och klippa med stil och precision, skriver musik och dirigerar kör både känsligt och känslosamt och älskar att forska och undervisa.

Min sociala sida: Jag lyssnar, ser och lägger på minnet, är genuint intresserad av människor och pratar hellre om relationer och känslor än engelska ligan och bilmotorer. Jag föredrar förtroliga samtal på tu man hand framför många ytliga kontakter. Dessutom bloggar jag regelbundet och har flera goda vänner på nätet.

Mina styrkor: Jag har gott om IQ och EQ, är verbal och reflekterande samt nyfiken och äventyrslysten. Jag är kreativ, får saker och ting gjorda och fungerar som allra bäst i krissituationer.

Mina svagheter: Jag är inte alltid uppmärksam på vad jag själv vill och behöver, och blir obekväm med alltför många obekanta människor omkring mig.

Mina egenheter: Jag lever utan armbandsur, kalender och mobiltelefon, dricker inte alkohol, kaffe eller svart te, men gärna grönt eller rött, äger ingen cykel och åker sällan buss, men tvekar inte inför att gå långa sträckor till fots.

Min längtan: Jag söker en kvinna som vill vara min bästa vän och älskarinna och som är intresserad av att bygga ett nära och långsiktigt förhållande. Med dig vill jag prata om allt, våga vara mig själv och låta min sexualitet få blomma. Barn är underbara, men det är inte viktigt med egna.

Dina egenskaper: Du behöver inte dela mina intressen och egenheter men respektera dem precis som jag respekterar dina. Jag tror att du liksom jag kan formulera dina tankar och känslor i ord och att du delar min nyfikenhet och reflekterande läggning.

Och sist, men inte minst, min humor: Jag är aldrig ironisk och därför aldrig svår att förstå. ;) Tvärtom kan jag vara rak och ärlig och det finns risk att jag väcker känslor.

Kommentarer?