läsarbekräftelse

Jag har idag avslutat mitt medlemskap på Bloggtoppen.se. Jag har kommit fram till att det inte är viktigt för mig att ha många läsare och än mindre att tävla med andra om det. Det betyder inte att jag inte vill bli läst. Tvärtom betyder det mycket för mig att bli sedd och jag skulle antagligen sluta skriva om inte någon läste. Insikten är bara den att den bekräftelse jag får av att någon väljer att komma tillbaka är mer värd än bekräftelsen av att många hittar hit.

Jag ser ju att besöksräknaren tickar på med ungefär samma antal besökare varje dag och jag väljer att tolka det som att jag har en trogen skara läsare. Några av er lämnar ju dessutom kommentarer, vilket gör mig extra glad, inte minst för att det då är bortom all tvivel att ni har valt att komma tillbaka.

6 svar på “läsarbekräftelse

  1. Men bloggtoppen kan ju faktiskt hjälpa människor att hitta den blogg, det är inte bara en tävling. Fast det finns ju andra sätt att hitta bloggen. Jag läser och har inte hittat den på bloggtoppen:)

  2. Det var nog inte många som hittade min blogg via bloggtoppen. Kanske en per vecka om man ska tro deras statistik. Nej, mina läsare har nog hittat mig på annat sätt.

  3. Jag har också valt bort Bloggtoppen, för ett halvår sedan eller mer. Märkte att jag blev så tävlingslysten, så löjligt upptagen av hur det gick för min blogg under veckan…

Kommentarer är stängda.